Daha Genç Görünen Ellere Kavuşmanın Doğal Yolları

Daha genç ve güzel görünmeye çalışırken cildimiz için bir birinden farklı yöntemler deniyoruz. Oysa yaşımızın en büyük göstergesinin ellerimiz olduğunu biliyor muydunuz?

Ne kadar genç, güzel ve fit görünürsek görünelim ellerde oluşan kırışıklık ilerleyen yaşlarımızı ortaya çıkarıyor. Oysa daha genç, sağlıklı ve lekesiz eller ile çok daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşabiliriz. Bunun için uygulayabileceğimiz pratik ve sağlıklı yöntemleri senin için sıraladık.

 

Doğal El Peelingi

 

 

Hepimiz biliyoruz peeling ile ölü derilerden kurtulabilir, daha yumuşak ve canlı bir cilt elde edebiliriz. Bunun için içinde zararlı ve cildi aşındırıcı etkileri olan kimyasal peelingler yerine yalnızca limon ve tuz ile kendi karışımını hazırlayabilirsin. Yarım çay bardağı limon suyu8nun içine bir çay kaşığı tuz ekle ve iyice karıştır. Ardından karışımı ellerine dairesel hareketler ile hafifçe uygula. 5 dk boyunca her iki eline de uyguladığın peelingi durulayabilirsin. Peeling işleminin ardından ardından nemlendirmeyi unutma.

 

Zeytinyağı

 

istanbul ev temizliği

 

Ciltte oluşan yıpranmaya karşı en etkili çözüm cildi yeterince nemli mli tutmak. Kozmetik  reyonlarında bir çok farklı markanın nemlendiricileri yer alsa da uzmanlar bu konuda en doğal olanına yönlendiriyor. Tabi ki Zeytinyağından bahsediyoruz. Doğal zeytinyağını küçük bir miktarı yatmadan önce ellerine ovalayarak iyice yedirmelisin. Düzenli uygulamada zamanla cildindeki kırışıklıkları giderdiğini fark edeceksin.

 

En İyi Leke Giderici; Elma Kabuğu

 

levent ev temizliği

İleriki yaşlarda insanların ellerinde oluşan lekeleri hepimiz fark ederiz. İşte bu lekeler bizi olduğumuzdan daha yaşlı gösterebiliyor. Bunun i

ç kısmındaki öz ve su bu lekeleri gidermede oldukça etkili. Haftada 2-3 kere ellerini elma kabukları ile ovalamayı ihmal etme.

 

Kırışıklıklar İçin Süt

 

ümraniye ev temizliği

Süt içeriğindeki faydalı mineraller ile ellerinde oluşan kırışıklıklara meydan okuyor. Bunun için doğal peeling işleminden sonra haftada bir gün ellerini süt dolu bir kapta 15 dk bekletmen yeterli olacaktır.

Web Tasarım