Cildinde Oluşan Çatlaklar İzlerinden Bu Doğal Malzemeler ile Tamamen Kurtulabilirsin.

Hızlı kilo alıp, verme ya da hamilelik gibi durumlarda hepimizi sıkça karşılaÅŸtığı çatlak izleri ne yazık ki bizleri olumsuz etkiliyor. Vücudumuzda oluÅŸan kızarık ya da beyaz görünümlü izlerden kurtulamıyor, bu görüntü ile yaÅŸamaya devam ediyoruz. Oysa evinde bulunan doÄŸal malzemeler ile çatlak izlerini ortadan kaldırabileceÄŸini biliyor muydun? Hiçbir operasyon ya da estetik olmadan evdeki bu birkaç malzeme ile vücudunda oluÅŸan izlerden kurtulabilirsin.

 

Esneklik için; Su

 

bacak inceltme

 

Su ihtiyacı karşılanmamış bir cilt pütürlü bir görüntüye sahip olacak ve esnekliÄŸini yitirecektir. OluÅŸan çatlak izlerini en aza indirmek istiyorsan kesinlikle bol bol su içmeyi ihmal etmemelisin. Böylece Su ihtiyacı karşılanan cilt daha yumuÅŸak ve daha esnek olacağından çatlak görünümünü en aza indirir.

 

Limon ve Zeytinyağı

 

zayıflama

 

Limonun cilde faydaları yüz yıllardır biliniyor. Biz çatlaklarımız için limonun cilt beyazlatıcı etkisinden faydalanacağız. Bunun için çatlak oluÅŸan bölgeye 10 dk boyunca dairesel hareketlerle yarım limonu uyguluyoruz. Ardından sızma doÄŸal zeytinyağını cildimizin problemli bölgesine masaj yaparak 10 dk boyunca uygulayıp cildimizin yağı iyice emmesini saÄŸlıyoruz. Bu sayede cildin kaybettiÄŸi yumuÅŸaklığı geri kazanarak çatlak görünümden kurtulabilirsin.

 

Yumurta Beyazı ile Pürüzsüz Bir Cilt

 

selülit giderme

 

Hiçbir bir kimyasal ürün kullanmadan cildini pürüzsüz bir görünüme kavuÅŸturabilirsin. Evet yumurta beyazında bulunan amino asit ve protein sayesinde hasarlı cilt onarılır, çatlak görünümünün yok olmasını saÄŸlar. Bunun için yapman gereken iki yumurtanın beyazını ayırıp iyice köpürene kadar çırpmak. Ardından yumurta beyazını bir sünger yardımı ile cildine dairesel hareketler iyice yedirerek uygulayıp, kurumasını bekle. Cildinde kuruyan yumurta beyazını soÄŸuk su ile durulayıp, nemlendirmek için birkaç damla zeytinyağı kullanabilirsin. Etkisi inanılmaz olan bu yöntemi düzenli aralıklarla tekrarlamayı ihmal etme.

Web Tasarım