Kilo Vermene Yardımcı Olacak Ev Yapımı Detoks Suyu Tarifi

Havaların ısınmasıyla birlikte hepimiz de bir yenilik bir tazelenme hissi kendini göstermeye başladı. Yazı temiz, fit ve sağlıklı bir vücut ile karşılamaya hazırlanıyoruz.  Tüm kış vücudumuzda biriken ödem ve yağları vücuttan atmamızı sağlayan ve daha sıkı bir vücutla yaza girmemizi sağlayan pratik detoks sularını senin için yazdık.

 

Tarçın, Limon ve Nane

 

yağ yakıcı gıdalar

 

Her biri ayrı ayrı tam bir yağ yakıcı ve metobolizma hızlandırıcı görevi gören tarçın, nane ve limon suyu ile yaza girmeden önce yağlarından kurtulabilirsin. Tarif için: bir litrelik suya bir adet çubuk tarçın, yarım limon suyu ve birkaç parça nane koyarak bir gece bekletmelisin. Sonraki gün saf su tüketimine ek olarak bir litrelik detoks suyunu tüketmeyi ihmal etme. Metobolizmanın hızlandığını kısa sürede hissedebilirsin.

 

Ispanak, Limon, Salatalık, Maydanoz ve Nane

bacak inceltme suyu

Bu detoks suyunu çok seveceksin. Hem oldukça fresh hem de etkili bir detoks tarifi için ihtiyacın olanlar ıspanak, limon, Salatalık, Maydanoz ve Nane. Tüm malzemeleri 2 litre suyun içinde bir gece bekletmelisin. Ertesi gün detoks suyun tüketime hazır.

Kokusuna Doyamayacağın Bir Karışım; Tarçın ve Elma

zayıflama

 

Bu mükemmel karışımın ortaya çıkardığı enfes kokunun her yudumda keyfini çıkarabilirsin. Tarifi oldukça basit bu detoks suyu için gerekli malzeme elma ve 1-2 adet çubuk tarçın. 2 litrelik suyun için elma dilimlerini ve ve 1-2 adet çubuk tarçını ekleyip buzdolabında bir gece demlenmeye bırakabilirsin. Ertesi sabah bu yağ yakıcı lezzetin tadını çıkarabilirsin.

Basit Ama Etkili

kilo vermek

 

Ve yapımı en kolay detoks tarifine geldik. Yağ yakıcı, etkisine karşın yapımı oldukça kolay bu tarif için gerekli malzemeler salatalık, limon ve nane. Kullandığın bu malzemeler ile hem suyun alkali hale getirerek çok daha sağlıklı bir su elde edeceksin hem de göbek bölgesinde oluşan yağlanmaya müdahale edebileceksin. İki litrelik suya dilimlenmiş yarım salata, yine dilimlenmiş bir adet limon ve bir kaç adet nane koyarak buzdolabında 1 gece bekletmelisin. Ertesi gün rutin su ihtiyacında bu lezzeti detoks suyunu tüketebilirsin.

Web Tasarım