Kıl Dönmeleri ve Batıklar için Doğal ve pratik Çözümler

Özellikle yaz aylarında hepimiz pürüssüz bir cilde sahip olmak istesek de bir çoğumuz batık lekelerinden tamamen kurtulamıyoruz. Biz de tam da bu havalarda dilediğin pürüssüz görünüme kavuşarak etek ve şortların ile yazın keyfini çıkarabilmen için batıklardan kurtulmanı sağlayacak doğal yöntemleri senin için yazdık.

 

İlk ve En Önemli Adım Olarak Kese!

 

batık izi

 

Evet son yıllarda geleneksel temizlenme materyali olan kese yerini yeni ve pratik ürünlere bıraksa da aslında tam bir kurtarıcı görevi görüyor kese.

Kese işlemi ile cilt yüzeyindeki ölü derilerden kurtularak pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsin. Bunun için yapman gereken güzellik kişisel bakım marketlerinde uygun fiyatla sahip olabileceğin bir kese ile duş sırasında hafif baskı ile cildini oval hareketlerle keselemek.

 

Başrolde Yine Limon Var

 

batık izi nasıl çıkar

 

Bu yöntem için ihtiyacımız olan şe yalnızca limon ve bir çay bardağı soda. Duş sırasında bacaklarınızı hafifçe baskı uygulayarak keseledikten sonra önceden hazırladığın limon suyu ve soda karışımını bir pamuk yardımı ile bacaklarına dairesel hareketlerle uygula. Ardından durulama işlemine geçebilirsin.

 

Poşet Çay ile Pürüzsüz Bir Cilde Ulaşmak Çok Kolay

 

kıl dönmesi

 

Evet yanlış duymadın. Yalnızca bir adet poşet çat kullanarak derinin yumuşamasını ve deri altında uzayan kılın yüzeye çıkmasını sağlayabilirsin. Bunun için yapman gereken birkaç dk ılık suda bekleterek ıslattığın poşet çayı sorunlu bölgeye üzerinde oval hareketlerle uygulamak.

 

Cilt Problemi Denince İlk Akla Gelenlerden; Bal

 

epilasyon

 

İçinde bulundurduğu antibakteriyel özelliği ile cildin iltihablardan arındıran bal anı zamanda mükemmel bir nemlendirici görevi görüyor. Batıklardan kurtulmanı sağlayacak balı direkt olarak sorunlu bölgeye uygula ve 10 dk kurumasını bekle. Ardından durulamaya geçebilirsin.

 

Web Tasarım