EL VE TIRNAK BAKIMINDA HAYAT KURTARACAK 4 BASİT YÖNTEM

 

 

Tırnaklarımızın temiz ve sağlıklı görünmesi hepimiz için bakımlı olmanın ilk kurallarından biridir. Tırnaklarımıza şekil vermek ve bakım uygulamak için kuaförlerde uzun zaman ve para harcarız . Oysa evde kolaylıkla uygulayabileceğin bu yöntemler ile mükemmel el ve tırnaklara kavuşabilirsin.

1. İdeal Uzunluğa Dikkat Edin

 

beylikdüzü temizlik şirketleri

 

Zaman zaman uzu tırnak modasına kapılır tırnaklarımızı uzatmaya çalışırız. Ancak unutmamalısın ki herkesin tırnak yapısı farklıdır ve uzun tırnaklar çok daha hızlı kırılacaktır. Kolay kırılan bir tırnak hem kötü bir görüntü hem de yaralanmalara sebep olacaktır. Kendine ve el yapına uygun bir tırnak boyunu belirle ve asla ideal boyu geçmesine izin verme.

 

2. Limon Suyu İle Lekeleri Önle

 

esenyurt temizlik şirketleri

 

Tırnaklarında zaman zaman sararma ve lekelerle karşılaşabilirsin. Bunun için bir birinden farklı ürüne ihtiyacın yok. Tırnaklarında oluşan lekelerden kurtulmak için bir kap suyun için yarım limon suyu sık ve tırnaklarını su dolu kabın içine sokarak birkaç dakika bekle. Durulama işleminden sonra nemlendirici kullanmayı ihmal etme.

 

3. Doğal Peeling Uygulamasını Dene

 

beylikdüzü ev temizliği

 

Kuaförlerde genellikle manikür işleminden sonra uygulanan peelingi evde yalnızca tuz ve su kullanarak uygulayabileceğini biliyor muydun? Bir miktar tuza biraz su ekle ve karışımı avcuna alarak her iki eline de fazla bastırmadan dairesel hareketlerle uygula. Ellerinin hem daha canlı hem de daha yumuşak göründüğünü fark edeceksin.

 

4. Tırnak Etlerin İçin Zeytinyağı

 

beylikdüzü günlük ev temiziliği

 

Tırnak etlerinin uzamasından ve sık sık kesilmesinden bıkmanı anlıyoruz. Daha Sağlıklı ve bakımlı tırnak etleri için en iyi bakım zeytin yağı masajı olduğunu söylesek. Ellerini, bir miktar zeytinyağı koyduğun kabın içine sok ve tırnak etlerinin yumuşaması için birkaç dakika bekle, ardından yumuşak hareketlerle tırnak etlerini geriye doğru hafifçe itebilirsin.

 

Sen de el ve tırnaklar bakımında uyguladığın yöntemleri yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J

 

Web Tasarım