Günde 10 Dakika Ayırarak 10 Yaş Genç Görünebiliriz

Evet ne yazık ki zaman geçtikçe gençleşmiyor aksine her geçen gün yaşlanıyoruz. Bir çoğumuz birkaç yıl önce çekmiş olduğumuz fotoğraflara bakıp, yüzümüzdeki değişimi fark ediyor ve bunu durdurmak istiyoruz. Kimimiz bunun için estetik operasyonları, cerrahi yöntemleri tercih ediyor, kimimiz ise daha doğal ve daha kolay bir yöntem arıyoruz. İşte bu içerikte sana istediğin doğal ve sağlıklı gençlik sırrını veriyoruz. Yüz egzersizi daha önce birçoğunuz duymuş ya da uygulayanları görmüş olabilirsiniz, ama düzenli uygulamadaki etkilerini fark edince bize hak vereceğinden eminiz.

 

Gıdım Çok Sarktı Diyenler Burada mı?

 

gıdı sarkması, gıdı nasıl gider, yüz egzersizi, yüz yogası, yanak inceltme

 

Yüzün üst bölgesi ne kadar gergin olursa olsun, sarkmış bir gıdı seni olduğundan daha yaşlı ve çökmüş gösterecektir. Oysa düzenli yüz egzersizi ile 1 ayda gıdını toparlayıp net bir çene hattı oluşturabilirsin. Bunun için her iki elin ile önce tamam-okey işareti yap, şimdi havada duran baş parmaklarının iç kısmını çenenin tam altına koy. Ardından parmaklarını çene altından kulak arkasına kadar hafif baskı ile çek. Bu hareketi her gün 10 dakika uygulayarak sarkan gıdını toparlayabilir, net bir çene hattına sahip olabilirsin.

 

Kaşlarının Arasındaki Çizgiden Tek Hareket İle Kurtul.

 

yüz gençleştirme hareketleri, yüz egzersizleri, alın çizgileri, cilt bozulması, yüz yogası

 

Senin de kaşlarını çattığında kaş arası çizgilerin belirginleşiyor ve sayısı artıyorsa hemen müdahale etme zamanın gelmiştir. Bunun için yöntemimiz çok basit. İşaret ve orta parmağını birleştirerek kaş arasına koy ve hafif baskı ile saç diplerine kadar çek. Bu hareketi yüzünü iyice gevşetip iki elinle uygulayabilirsin. Düzenli uygulama ile kaş arası çizgilerinin kısa zamanda ortadan kalktığını fak edeceksin.

 

Alın Çizgileri Yaşını Ele Verebilir.

 

alın çizgileri nasıl azalır, alındaki kırışıklıklar nasıl gider, yüz yogası, yüz egzersizi, face forming

 

30lu yaşlar ile birlikte ortaya çıkan ilk belirti genelde belirginleşen alın çizgileri oluyor. İşte şimdi tek bir hareketle seni alın çizgilerinden kurtarıyoruz. Bunun için ellerinin ve cildinin iyice temizlendiğinden emin olduktan sonra ellerinin bileğe yakın kısmında sağ ve solda yer alan iki kemiği tam kaşlarının üstüne yerleştirip alnını avucunun içine almalısın. Avucunun içine temas eden alnını önce yukarı ardından iki yana çekerek gergin bir hal almasını sağla, bu şekilde alnında oluşan gerginliği hissedebilirsin. Bu basit egzersizi düzenli uygulaman halinde daha dolgun ve genç görünümlü bir alın bölgesine sahip olabilirsin.

Web Tasarım