BURCUNUZA GÖRE GİYİM TARZINIZI KEŞFEDİN

ev temizliği

 

 

 

İnsanların karakter özellikleri, alışkanlıkları, hayata bakış açıları konusunda pek çok bilgi veren burçlar giyim tarzımızı da belirliyor. İnanalım ya da inanmayalım bu konuda onlarca araştırma yapılıyor. Dolayısıyla, karakterlerimizi belirlerken bunu giyim tarzımızla da ortaya çıkarmak mümkün. Eğer burçların hayatımızdaki etkisine inanıyorsanız, hem sizin hem de çevrenizdeki kişilerin nasıl tercihler yaptığını keşfedebilirsiniz. 

 

 

 

 

Moda Düşkünü Koç Burcu

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Koç kadını yeni trendleri yakından takip ederek, hayatın her alanında olduğu gibi moda ve alışveriş konusunda da korkusuz, cüretkâr ve önde olmak ister. Beyaz, siyah ve kırmızı renkler içinde büyüleyici görünür ve deri kıyafetleri kendisine çok yakıştırır.
Eğer siz bir Koç burcu kadınıysanız ve yeterince aksesuar kullanmıyorsanız, kombinlerinizde bundan sonra daha sık aksesuar kullanmanızda fayda var. Çünkü onlar size çok yakışıyor.

 

 

 

 

Kalite Düşkünü Boğa Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Boğa kadını pratik, sade ve zevklidir. Topraksı pastel renkleri ve beyaz içinde ihtişamlı görünmeyi sever. Kıyafetlerin dokusu, yumuşaklığı ve içinde ne kadar rahat ettiği çok önemlidir. Tercihlerinde ipek, kaşmir,  yün, keten ve pamuksu materyaller ön plana çıkabilir. Kadife ceketler ve balıkçı yaka bluzlar giyinmekten keyif alır. Boğa burcu kadınları lükse ve kaliteye önem verirler. Onların en belirgin özelliklerinin başında en salaş ya da spor tarzdaki kıyafetlerin içerisinde bile birer süperstar gibi görünebilmeleri. 
Eğer siz de Boğa burcu kadınlarındansanız, bu ışığın size özgü olduğunu unutmayın. Aynı kıyafetler içerisinde belki de herkes sizin kadar mükemmel görünemeyebilir.

 

 

 

 

Rahatlık Düşkünü İkizler Burcu 

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

İkizler burcu sürekli değişen ruh haliyle orantılı olarak, her ortam durum ve düşünce haline uygun giysisi, ayakkabısı, her şeye uyması gereken bir şeyleri vardır. Bitmeyen bir enerjiye sahip olan İkizler burcu kadınları için, öncelik her zaman rahatlıktır. Geniş bir hareket alanına sahip olmak, onlar için büyük önem taşır. 
Eğer siz de bir İkizler kadınıysanız, çok yönlü kıyafetlere yönelerek, ani fikir değişiklikleriniz karşısında, planlara kolaylıkla adaptasyon sağlayabilirsiniz.

 

 


 
Doğal Yengeç Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yengeç kadını genelde, klasik, rahat ve feminen tercihler yapmaya eğilimlidir. Teninde çok sıkmayan, batmayan ve boğmayan satensi hisleri seven Yengeç kadını, pastel renklerden ve sade kıyafetlerden hoşlanır. En çok da temiz ve bakımlı olmaya dikkat eden Yengeç burçları, doğal malzemeden üretilmiş tasarımları sever. En sık tercih ettiği renkler ise haki yeşili, kahve tonları ve siyahtır. 
Eğer siz de bir Yengeç burcu kadınıysanız, doğallığınızı korumaya devam edin. 

 

 

 

 

Dikkat Çekici Aslan Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Kendisine neyin yakışacağını bilir, en iyisini ister ve en iyisini hak ettiğine inancı sonsuzdur. Aslan burcu, ön planda olma tutkusuyla girdiği ortamda bir yıldız gibi parlamak adına her davete özenle hazırlanır. Günlük hayatta dahi, onları fark etmemek neredeyse imkansızdır. Buna karşılık, dikkatleri üzerine toplarken bunun çabasız görünmesi için elinden geleni yapar.
Eğer siz de Aslan burcuysanız, özenle hazırlanmış gibi görünmemek için siz de ince eleyip sık dokuyor olmalısınız. 

 

 

 

Fonksiyonel Başak Burcu 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Başak kadınına göre moda zamansız olmalı. Giyindiği kıyafeti ofis, ev, yemek davetleri ya da parti benzeri ortam ve etkinliklerin tümüne uygun olarak kullanabilmelidir. Bu durum tarzı konusunda özensiz olduğu anlamına gelmez. Başak burcu kadınları, yaşamının her alanında olduğu gibi giyimde de pratikliğe ve fonksiyonelliğe önem verirler. Düz bir tişörtü bile kullandığı aksesuarla bambaşka bir hale getirebilirler. 
Eğer siz de Başak burcu kadınlarındansanız, gün içerisinde kıyafetinizde yapacağınız küçük değişikliklerle tüm organizasyonlara ayak uydurabilmenin konforunu yaşıyor olmalısınız.

 

 

 


 
Kendine Yakışanı Giyen Terazi Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Modayı severek takip eder, ancak kendine yakışanı giymeyi tercih eder. Terazi burcu kadını, hayatta her konuda olduğu gibi modada da tutarlı olmayı sever. Kendi tarzının dışına çıkıp, risk almaktan mutlu olmaz. Yalnızca bazı aksesuar ya da renk değişiklikleri yapabilir. Ancak, bunların da çok dikkati çeken değişimler olduğu söylenemez. 
Eğer siz bir Terazi burcu kadınıysanız, stilinizin sizin adeta bir imzanız haline geldiğinin farkında olmayabilirsiniz. 

 

 

 

 

Dekolte Düşkünü Akrep Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Bir insanın aklını başından alabilecek kadar seksi görünürken bir diğer zaman bohem ya da romantik bir tarzla ortaya çıkabilir. Bir gün ağır bir makyaj yapıyorsa, diğer gün makyajsız gezebilir. Ne giyerse giysin, bedeniyle kurduğu cesur ilişki ve vücuduna hâkimiyeti, her kıyafeti zarif ve çarpıcı şekilde taşımasının nedenidir.
Akrep burcu kadınlarındansanız, siz de dekolte konusunda hassas davranarak, kıyafetin ve stilinizin kaliteli görünmesi için özen gösterenlerden birisiniz demektir. 

 

 

 

 

Aykırı Tarzıyla Yay Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yay kadınının gardırobunu açtığınızda, tıpkı kişiliğinde olduğu gibi gökkuşağının tüm renklerine rastlayabilirsiniz. Uzun renkli eteklere, geniş pantolonlara ve spor kıyafetlere bayılır, makyaj ve mücevher konusunda ise sadeliği tercih eder. Dışarıya bohem ve alçakgönüllü bir tarz yansıtan Yay kadını, güneşli bir günde aldığınız taze bir nefes gibidir.
Eğer siz de bir Yay burcu kadınıysanız, çoğunlukla hayal ettiğiniz gibi aksesuarlar ve kıyafetler bulmakta zorlanıyor olmalısınız. Bu nedenle, aksesuar yapmak için temel bilgileri edinerek, hayalinize göre aksesuarları tasarlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Otoriter Tarzıyla Oğlak Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Oğlak kadını prestije önem verdiği kadar, görüntüsüyle de başarılı olmayı arzu eder. Oğlak burcu kadını, her an bir iş toplantısına gidecekmiş gibi temiz, sade ve şık bir tarza sahiptir. Onun vazgeçilmez parçaları, genelde tek parça elbiseler olmak üzere, blazer’lar ve mini eteklerdir. Genelde koyu tonlara yönelen Oğlak burçları, kıyafetlerini sade tuttuğu için rahatlıkla parlak ve dikkat çeken takılar kullanabilirler. 
Siz de Oğlak burcu kadınlarından biriyseniz, kıyafetlerden çok aksesuarlara yönelerek, mevcut kıyafetlerinizi farklılaştıracak alternatifler yaratabilirsiniz. 

 

 

 

 

Doğaya Dönük Kova Burcu

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Kova kadını kombinasyon konusunda uzmandır. Neyin neye uygun olacağı, hangi geleneksel tarzın hangi trendle bütünleşebileceği konusunda kâhin gibi davranır ve pek yanıldığı söylenemez. Renkli ve çılgın bir moda anlayışına sahiptir. Ancak, onun için asıl önemli olan, tam bir doğa kadını olduğu için tüm bu kıyafet ve aksesuarların, doğal malzemelerden kullanılıyor olmasıdır. 
Eğer siz de Kova burcu kadınlarından biriyseniz, belki de bu moda anlayışınızı ilgi duyan diğer kadınlarla da paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

Romantik Balık Burcu

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Balık kadınının tarzı son derece zarif olabilir. Yumuşak ve ipeksi kıyafetlerin vücudunu sarmasını seven Balık kadını, bedeninin korselerle, fermuarlarla ya da kemerlerle engellenmesini istemez. Duygusallığıyla bilinen Balık burcu kadınları, kıyafetlerde de sade ve romantik tasarımları tercih ederler. Uçuşan uzun etekler, kolları dantel bluzlar, küçük fiyonklar tam da Balık burcu kadınının moda anlayışını anlatan detaylardır. 
 

 

Web Tasarım