KARARAN KOLTUK ALTINI EVİNDE BULUNAN BİR KAÇ MALZEMEYLE AYDINLATABİLİRSİN

beylikdüzü ev temizliği şirketleri

 

Tüm kadınlar aynı dertten muzdarip; koltuk altı kararması! Evet koltuk altı hem kıyafetlerimizden hem de nemden dolayı kararma olan bir bölge. Her ne kadar bu durum için ciddi lazer işlemler piyasaya çıkmış olsa da biz doğal ve pratik yöntemleri tercih ediyoruz. Evde birkaç basit malzeme ile koltukaltı kararmasına son veriyoruz.

 

1. Patates

 

beylikdüzü ev temizliği

 

Patates içindeki nişasta sebebiyle koltuk altı kararmalarında en iyi yardımcımız olacak. İnce bir patates dilimi ile koltuk altını tahriş etmeyecek şekilde hafif bastırarak ovala. Ardından patates suyunun teninde kuruması için 10 dakika bekle ve durulama işlemine geç.

 

2. Limon

 

günlük ev temizliği

 

Limon anti bakteriyel ve antiseptik özellikleri sayesinde bir çok cilt sorununda çözüm olarak karşımızı çıkıyor. Kararan koltuk altın için dilimlediğin limonu kararan bölgeye ovalayarak uygula. Cildinin limon suyunu çekmesi için yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra durula.  Limonun kurutucu etkisine karşı durulama işleminden sonra nemlendirici krem uygulamayı ihmal etme.

 

3. Bu Pratik Macun Çok İşine Yarayacak

 

avcılar ev temizliği

 

Karbonatın beyazlatıcı etkisini güç geçtikçe daha çok biliniyor. Bu beyazlatıcı etki koltuk altı kararmalarında imdadımıza yetişiyor. Bir miktar karbonatın için su ekleyerek macun kıvamına gelene kadar karıştır ve karışımı direkt olarak koltuk altına uygula. Birkaç dakika bu macun ile koltuk altını ovaladıktan sonra durulama işlemine geçebilirsin.

 

4. Salatalık

 

esenyurt temizlik şirketleri

 

Hepimizin dolabında bulunan salatalık beyazlatıcı etkisi ile seni kendine hayran bırakacak. İster dilimleyerek istersen rendeleyerek elde edeceğin bir miktar salatalığı direkt koltuk altına uygula ve hafif hareketler ile kararan bölgeyi ovala. Ardından ılık su ile durulama işlemine geçebilirsin.

 

5. Ponza Taşı

 

profesyonel ev temizliği beylikdüzü

 

Büyüklerimiz sıklıkla kullanmış olsa da ne yazık ki ponza taşına günümüzde hak ettiği değer verilmiyor. Eczanelerden ve kişisel bakım mağazalarından alabileceğin ponza taşını ıslat ve fazla bastırmadan koltuk altını ponza taşı ile ovalamaya başla. Ponza taşı sayesinde ölü derilerden kurtulacak daha aydınlık ve temiz bir koltuk altına kavuşacaksın.

 

Sen de uyguladığın doğal bakım yöntemlerini yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J

 

Web Tasarım