UZUN VE SAĞLIKLI KİRPİKLERE SAHİP OLMAK İÇİN UYGULAMAN GEREKEN DOĞAL YÖNTEMLER

beylikdüzü temizlik şirketi

 

Kirpikler, bir bakışı etkileyici hale getiren en önemli unsurdur. Hangimiz daha uzun ve gür kirpikler ile etkileyici bakışlara sahip olmak istemeyiz ki. Bazı doğal püf noktalar var ki bu yöntemler sayesinde istediğin kirpiklere kavuşman hiç zor değil. İşte bu doğal ve işe yarar yöntemleri senin için bir araya getirdik.

 

1. Uzman Tavsiyesi; Badem Yağı

 

belikdüzü ev temizliği

 

Badem Yağı, bitki uzmanlarının kaş ve kirpik bakımı konusunda sıklıkla tavsiye ettiği bitkisel üründür. Temiz uçlu bir fırça ile kirpik uçlarına uygulayacağın badem yağını kirpiklerini nemlendirerek kırılmasını ve kopmasını engelleyecektir.

 

2. Zeytin Yağı

 

avcılar temizlik şirketleri

 

Zeytinyağının sağlığımıza faydaları saymakla bitmiyorken söz konusu kirpik bakımı olunca zeytinyağı yine başrolde.  Temiz bir pamuklu makyaj çubuğunu zeytinyağına ile ıslat ve yağlı kısmı yumuşak hareketlerle kirpik uçlarına uygula. Kirpiklerine yağ uygularken yağın gözüne temas etmemesine özen göster.

 

3. Vazelin

 

esenyurt temizlik şirketş

 

İçinde bulunan E vitamini sayesinde vazelin, daha sağlıklı kirpiklere kavuşmanı sağlıyor. Yıkayarak tamamen temiz hale getirdiğinden emin olduğun eski bir rimel fırçası ile vazelini kirpiklerine uygulayabilirsin.

 

4. Yeşil Çay

 

avcılar temizlik şirketleri

 

Çok uygulanan bir yöntem olmasa da kirpik uzatmada en etkili yöntem yeşil çaydır. Bir makyaj temizleme pamuğunu ılık yeşil çay ile ıslat ve pamuk ile kirpiklerini hafif ve yumuşak hareketle sil. Yeşil çayın içinde yer alan maddeler kirpiklerini uyararak daha hızlı uzamasını sağlayacak.

 

Not: Kirpiklerin için uyguladığın doğal bakım yöntemlerini düzenli aralıklarla ve uyumadan önce uygulamayı unutma.

 

Sen de kirpiklerin için uyguladığın doğal bakım yöntemlerini yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J
Web Tasarım