DAHA BEYAZ DİŞLERE SAHİP OLMAK İÇİN UYGULAMAN GEREKEN 5 DOĞAL YÖNTEM

beylikdüzü temizlik şirketleri

 

Hepimiz her ne kadar düzenli diş fırçalama işlemi yapsak da zamanla dişlerimizin sarardığını fark ederiz. Profesyonel diş beyazlatma yöntemleri ise oldukça pahalı ve acılı olabiliyor. Oysa yalnızca mutfağında bulunan birkaç malzemeyle dişlerini beyazlatabileceğini biliyor muydun?

 

1. En Lezzetli Beyazlatıcı

 

esenyurt ev temizliği firması

Yemelere doyamadığımız çilek şimdi de beyazlatıcı etkisi ile karşımızda. Olgunlaşmış ve büyük bir çileği ezerek macun kıvamına getir ve diş fırçanın üzerine bu karışımdan bir miktar al. Yumuşak ve dairesel hareketlerle bir kaç dakika dişlerini fırçaladıktan sonra durulamaya geçebilirsin. Bu yöntemi ayda bir kez uyguladığında dişlerindeki beyazlamayı fark edeceksin.

 

2. Portakal Kabuğu

 

beylikdüzü günlük ev temizliği

 

Portakalın kabuklarını bu bilgiden sonra atmadan önce iki kere düşüneceksin. Portakal kabuğunun iç yüzeyinde bulunan beyaz kısım dişlerini beyazlatma özelliğine sahip. Soyduğun portakal kabuklarının beyaz iç kısmını iyice aldığından emin ol ve bu kısmı diş yüzeylerine çok bastırmadan ovalayarak uygula. Bu yöntemi haftada birkaç kere uygulayabilirsin.

 

3. Karbonat ve Limon Suyu

 

avcılar ev temizliği

 

Karbonatın beyazlatıcı etkisi dişlerimizde de imdadımıza koşuyor. Bir kap içerisine bir tatlı kaşığı karbonat ve birkaç damla limon suyu ekle. Malzemeleri macun kıvamına gelene kadar karıştırdıktan sonra diş fırçan ile karışımı dişlerine uygulayabilirsin.

 

4. Muz Kabuğu

 

avcılar temizlik firması

 

Muz kabuğunun iç yüzeyinde bulunan beyaz lifli kısım dişlerinin beyazlamasını sağlıyor. Soyduğun muz kabuklarını küçük parçalara ayır ve iç kısmıyla hafif bastırarak dişlerini ovala. Muz kabuğundaki lifli kısım eriyene kadar dişleri ovalamayı sürdür ve suyun dişine nüfus etmesi için yaklaşık 10 dakika bekle. Ardından durulamaya geçebilirsin.

 

5. Karbonat ve Sirke

 

esenyurt ev temizliği

 

Yalnızca iki malzeme kullanarak hem sağlıklı hem de daha beyazlara dişlere kavuşabilirsin. Bir miktar karbonatın için bir tatlı kaşığı beyaz sirke koy ve macun kıvamına gelene kadar karıştır. Ardından karışımı diş fırçasına alarak dişlerini hafif hareketlerle fırçalayabilirsin. Birkaç dakikalık fırçalama işleminin ardından durulamaya geçebilirsin.

 

Sen de dişlerin için uyguladığın doğal bakım yöntemlerini yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J
Web Tasarım