YIPRANMIŞ VE SAĞLIKSIZ SAÇLAR İÇİN BİR BİRİNDEN DOĞAL BAKIM KÜRLERİ

beylikdüzü ev temizliği

Sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak hepimizin en büyük arzusu.  Kimimiz daha dolgun, kimimiz daha düz saçlar istesek de hepimiz için bakımlı ve parlak görünen saçlar güzelliğin bir parçası oluyor. Evinde bulunan birkaç ürünle uygulayacağın bu bakım yöntemleri saçlarında büyük değişim yaratacak.

 

1. Yağların Etkisine İnanamayacaksın

 

avcılar temizlik şirketleri

 

Bir çoğumuz doğal yağların saçlarımız için faydalarını biliyoruz. Ancak bu yöntemi ne yazık ki bakım rutinimize eklediğimiz söylenemez. Aktarlardan uygun fiyata alabileceğin saf Hindistan cevizi yağını duşa girmeden yaklaşık yarım saat önce saç dibinden uçlara doğru masaj yaparak uygula ve duşa kadar tüm saçını kapatacak bir bez ya da bone kullanarak saçlarının yumuşamasına izin ver. Ardından durulama işlemine geçebilirsin.

 

2. Hem Hesaplı Hem Mükemmel Sonuç Verecek

 

beylikdüzü ev temizliği

 

Güçlü ve parlak saçlara sahip olmak için gereken saç maskeni yalnızca yumurta ve limon suyu kullanarak hazırlayabilirsin. Bir yumurtanın beyazını ayır ve ayırdığın yumurta beyazına yaklaşık bir tatlı kaşığı limon suyu ekle. İyice karıştırarak malzemelerin bir birine karıştığından emin olduktan masaj yaparak karışımı tüm saçlarına uygula. 15 dakika bekledikten sonra durulama işlemine geçebilirsin. Bu yöntem saçlarını parlattığı gibi kepek sorununa da çok iyi gelecek.

 

3. Başrolde Yumurta ve Zeytin Yağı

 

beylikdüzü günlük ev temizliği

 

Bu karışım hem saçlarınızın daha nemli ve yumuşak olmasını sağlayacak he de ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacak. Bir kap içinde bir yumurta ve bir miktar zeytinyağını iyice karıştırdıktan sonra karışımı saçlarının orta kısmında uçlara doğru uygula. Ardından saçlarını toka yardımı ile toplayarak tüm saçlarını streç film ya da bone yardımı ile kapat. 15 dakika karışımı saçlarında beklettikten sonra durulamaya geçebilirsin.

 

4. Balın Yumuşatıcı Etkisini Keşfet

 

esenyurt temizlik şirketleri

 

Saçlarının yeterince yumuşak olmadığını düşünüyorsan bu karışım tam sana göre. Bir kap içinde bir miktar bal ve zeytinyağı koyup iyice karıştırarak maske kıvamına getir. Ardından Karışımı saçlarına masaj yaparak uygula. Yaklaşık 20 dakika karışımı saçlarında beklettikten sonra durulamaya geç. Balın etkisini ilk denemede göreceksin.

 

Sen de saçların için uyguladığın doğal bakım yöntemlerini yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J
Web Tasarım