BULAŞAN SAÇ BOYALARINI TEMİZLEMENİN DOĞAL VE PRATİK YOLLARI

beylikdüzü temizlik şirketi

 

Biz kadınlar için saçlarımızı boyatmak çoğu zaman büyük rakamlara ve zaman kaybına neden olur. Birçoğumuz daha hesaplı ve daha pratik olduğunu düşündüğümüzden saçlarımızı evde kendi yöntemlerimizle boyarız. Evde saç boyamanın en kötü yanı ise etrafa dağılan boya lekelerini temizlemektir. Sizin için boya lekelerinden kurtulmanızı sağlayacak bir birinden pratik ve işe yarar yöntemleri yazdık.

 

1. Vazelin

 

avcılar temizlik şirketleri

 

Saçını boyayıp istediğin görüntüye kavuştuktan sonra cildine bulaşan lekeleri fark etmen kaçınılmazdır. Bir çoğumuz böyle durumlarda cildimizi temizlemeye çalışırken farkında olmadan tahrip ederiz. Bunu önlemek için saçını boyamaya başlamadan önce boyanın bulaşabileceği noktalara vazelin sürerek boyanın temizliğini çok daha rahat yapabilirsin.

 

2. Zeytinyağının Gücünden Faydalan

 

esenyurt temizlik şirketileri

 

Cildine bulaşan saç boyalarını temizlemenin bir diğer doğal ve sağlıklı yolu ise bir kulak temizleyicisi ya da pamuğu zeytinyağına bulayarak lekeli bölgeyi bastırmadan silin. Bu basit yöntem ile lekenin renginin açıldığını fark edeceksin.

 

3. Karbonat ve Suyu Hazırlayın

 

avcılar ev temizliği

 

Boya lekeleri için bir miktar karbonat, su ve sirkeyi karıştırarak macun kıvamına gelene kadar karıştır. Elde ettiğin karışımı cildine bulaşan boyanın üzerine sür ve kurumaya bak. Ardından nemli bir bezle silerek temizleyebilirsin.

 

4. Lavaboları Unutmayın

 

beylikdüzü günlük ev temizlikçi

 

Saç boyarken lavaboların boya lekesi olması kaçınılmazdır. Bunun için bir birinden farklı deterjanlara ihtiyacın yok. Beyazlatıcı diş macunu kullanarak lavabolarındaki boyala lekelerinden kurtulabilirsin. Bunun için yapman gereken lekeli bölgenin üzerine diş macununu sık ve birkaç dakika beklettikten sonra durulamaya geçebilirsin.

 

Sen de boya lekelerini temizlerken uyguladığın yöntemleri yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J

 

Web Tasarım