Ev Temizliğinde Yeni Trend Organik ve Sağlıklı Temizleyiciler

Ev temizliğinde gelenekler değişiyor. Ev temizliği dendi mi akla gelen çamaşır suları ve ağır kimyasallar içeren leke çıkarıcılar yerini bitkisel, sağlıklı ve gerçek temizlik sunan ürünlere bırakıyor.  Daha temiz bir ev için kendi sağlığını ve ailenin sağlığını riske atmadan tertemiz bir eve kavuşabilirsin. Hem de çok daha hesaplı ve pratik yöntemler ile.

 

Sağlıklı Olduğu Kadar Pratik Bir Temizleyici; SİRKE

 

levent ev temizliği

 

Ev temizliği için kullanılan deterjanların sağlığa olan zararlarını duydukça organik ürünlere yöneliyoruz. Bu ürünlerde en dikkat çekeni ise sağladığı temizlik ile sirke. Sirkeyi yer silme suyunda, camlarımızı silerken,  zemine işlemiş bir leke temizlemeye çalışırken kullanmayı ihmal etme. Yarattığı etki ile vazgeçilmezlerin arasında yer almayı başaracak.

 

En Doğal Leke Çıkarıcı; Limon

 

beşiktaş ev temizliği şirketleri

 

Limon içeriğindeki özellikleri sayesinde ev temizliği ritüelinde birden fazla noktada mükemmel sonuç veriyor. Özellikle çelik eşyaları parlatmada, cam silme suyunda  ve çıkmayan lekeleri temizlemede en büyük yardımcın olacak.

 

Organik ve Sağlıklı Cila;  Zeytinyağı

 

şişli ev temizliği firmaları

 

Zeytinyağı özellikle ahşap ve deri gibi materyallerde inanılmaz sonuçlar veriyor. Tozlanmış ve yıpranmış ürünleri silerken kullanabileceğin zeytinyağı ile ürünlerin ilk günkü görünümüne kavuşacak.

 

Çamaşır Suyu Out, Karbonat in

 

kadıköy ev temizliği

 

Her ne kadar ev temizliği için çok kullanılan bir yöntem olmasa da bu mükemmel ürün tam bir püf nokta. Talihsiz bir kaza ile halında, koltuklarında ya da yatak örtünde oluşan lekelere doğru müdahale etmediğinde leke yüzeye iyice yerleşiyor ve çıkarılması neredeyse imkansız bir hal alıyor. Bu gibi durumlarda ilk müdahaleyi karbonat ile yapmayı unutma.

Web Tasarım