Ev Temizliği ile Günlük Meditasyonunu Tamamlayabilirsin

1.ADIM

meditasyon

 

Ev temizliÄŸi ile terapinin ortak noktası odaklanmadır. Gündelik sıkıntılarını bir kenara koymaya çalış. Zihnini tamamen boÅŸalt. Kendini rahat hisset. Eve ve kendine odaklan. Dikkatini topla ve “YapabileceÄŸimin en iyisini yapacağım.” diye düÅŸün. Her zaman ev temizliÄŸine böyle baÅŸlamak daha faydalı olacaktır.

 

2.ADIM

evde meditasyon

 

Ev temizliÄŸi hareketli meditasyonun dışında aynı zamanda semboliktir. Temizlik sırasında hem evdeki hem kendimizdeki fazlalıkları atmış oluruz. Bu nedenle bu konuda ayrıntıcı düÅŸünmek her zaman fayda saÄŸlar. Günlük yaptığınız ev temizliÄŸinin dışında daha detaycı düÅŸün. Evi en ince ayrıntısına kadar göz önüne getir. Özellikle ev temizliÄŸi sırasında nadir görülen o dipleri düÅŸün.

 

3.ADIM

sirke ile ev temizliÄŸi

 

Yaptığın sıradan temizliklerden farklılaÅŸ. Standartlarından kurtul. Organize ettiÄŸin ve planlı gittiÄŸin bir ev temizliÄŸi seni kesinlikle rahatlatacaktır. Her zaman nereden baÅŸlayıp nereden bitiriyorsan tersten git. Bu zihnini meÅŸgul edecektir. Aynı zamanda baÅŸka bir ÅŸeye odaklanmanı engelleyip tamamen ev temizliÄŸine konsantre olmanı saÄŸlayacaktır. Bunu planlarken zamanın nasıl geçtiÄŸini bile fark etmeyeceksin.

 

4.ADIM

doÄŸan dezenfektan

Bu adımları dikkate alıp, doÄŸru takip ettikten sonra harekete geçme zamanı. Bu ÅŸekilde ev temizliÄŸi yaptığın zaman ev temizliÄŸi aktivitesiyle daha yaralı bir terapi yöntemi olduÄŸunu anlayacaksın. Ev temizliÄŸi bu ÅŸekilde sadece iÅŸ olmaktan çıkıp bir hem ruhsal hem fiziksel egzersiz haline gelip daha fazla rahatlamanı saÄŸlayacaktır.

 

 

Web Tasarım