KARARAN PİMAPENLERİN BU YÖNTEMLER İLE BEMBEYAZ OLACAK

beylikdüzü temizlik şirketi

 

1. Bu Adımı Uygulamayı Unutma

 

esenyurt temizlik şirketi

 

Genelde pimapen temizliği yaparken direkt deterjanlı bez ile silmeye başlarız. Bu silme işlemi pimapenlerin üzerinde bulunan tozların ıslanarak dağılmasına ve pimapenlerin çizilmesine sebep olabilir. Oysa yapman gereken temizleme işlemine geçmeden önce nemlli bir bez ile biriken tozları alarak temizliğe başlamak. Böylece hem sararmalara engel olacak hem de daha pratik bir temizlik yapmış olacaksın.

 

2. Hem Sağlıklı Hem Kullanışlı

 

avcılar temizlik şirketi

 

Büyüklerimizin ev temizliğinde sık sık kullandığı arap sabunu pimapen temizliğinde mükemmel sonuç veriyor. Bir bulaşık süngerinin yüzeyine bir miktar arap sabunu damlatarak köpürt ve pimapenlerini sünger yardımı ile dairesel hareketlerle sil. Ardından temiz ve ıslak bir bez ile pimapenlerini durulamayı unutma.

 

3. Lekeleri Kolaylıkla Çıkaracak

 

beylikdüzü ev temizliği

 

Pimapenlerde oluşan lekeler için temizleme suyunun içine bir miktar beyaz sirke eklemeyi denemelisin. Sirkenin temizleyici etkisi hem yüzeydeki lekeyi çıkaracak hem de pimapeninn daha parlak görünmesini sağlayacaktır.

 

4.  Sararan Pimapenler İçin En Etkili Yöntem

 

esenyurt temizlik şirketleri

 

Hepimiz pimapenlerin beyazlığını kaybetmesinden şikayet ederiz. İçindeki ağır kimyasallar bulunan deterjanlara yöneliriz. Oysa karbonat ve limon kullanarak hem çok daha etkili, hem de sağlığına zarar vermeden pimapenlerini beyazlatabilirsin. Temizlik bezinin üzerine bir miktar karbonat dök ve üzerine limon suyu damlat. Pimapenlerini hafifçe bastırarak sildikten sonra, durulamaya geçebilirsin.

 

Sen de pimapen temizliğinde uyguladığın doğal bakım yöntemlerini yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J
Web Tasarım