SENİ VE ÇOCUĞUNU RADYASYONDAN KORUYAN ÇİÇEKLER

avcılar temizlik şirketi

 

Tüm gün evlerimizde ya da iş yerimizde telefon, tablet, televizyon gibi radyasyon yayan bir çok cihazla aynı ortamdayız. Günümüzde radyasyona maruz kalmadığımız hiçbir alan kalmadı ve bu durum henüz farkında olmasak da bir çok hastalığa sebep oluyor. Uzmanlar evimizde alabileceğimiz birkaç küçük önlem ile maruz kaldığımız radyasyonun zararını azaltabileceğimizi söylüyor.

 

1. Aloe Vera Çiçeği

ev temizliği

 

Aloe Vera bitkisi son yıllarda faydaları ile sık sık karşımıza çıkıyor. Aloe Vera bitkisinin bizim için en önemli faydalarından biri de elektronik cihazların ortama yaydığı radyasyonu emiyor olması. Evinin ya da ofisinin bir köşesine koyacağın Aloe Vera hem estetik görüntüsü hem de sağladığı fayda ile vazgeçilmezin olacak.

 

2. Ayçiçeği

 

esenyurt ev temizliği

 

Faydalarını henüz pek bilinmese de uzmanlar ay çiçeğinin ortamdaki radyoaktif dalgaları emerek toprağına hapsettiğini söylüyor.

 

3. Mantar

 

beylikdüzü günlük temizlikçi

 

Mantarın hemen hemen tüm çeşitleri radyoaktif dalgaları yoğun şekilde kendine çeker ve biriktirir. Bu özelliği ile mantarlar bulunduğu ortada havanın iyileşmesini büyük ölçüde yarar sağlar. Özellikle balkonlu ya da terası olan bir evde yaşıyorsanız bu alanları mantar yetiştirerek değerlendirebilirsiniz.

 

4. Antoryum Çiçeği

 

profesyonel ev temizliği

 

Halk arasında büyük flamingo çiçeği olarak bilinen bu bitkiyi son zamanlarda estetik görüntüsü sebebiyle bir çoğumuz evlerimizde kullanıyoruz. Oysa bu çiçek yalnızca ortama şık bir kava katmıyor aynı zamanda ortamda bulunan radyasyonu büyük ölçüde temizliyor.

 

Sen de radyasyona karşı uyguladığın doğal önlemleri yorum olarak bizimle paylaş ve CleanGo ailesine katıl J

Web Tasarım