Yeni Yılda Ev Temizliği ile Birlikte Evinin Enerjisini de Temizleyebilirsin

Yeni yıla girmeye günler kala yaptığımız ev temizliği, yeni yıla daha temiz ve daha ferah bir evde girmemizi sağlayarak hepimize kendimizi iyi hissettiriyor. Oysa  ev temizliği rutininin yanı sıra uygulayabileceğin pratik bir kaç ipucu ile evinde tüm yıl biriken olumsuz durumların getirdiğini negatif enerjiden tamamen kurtulabilirsin. İşte bunun için uygulayabileceğin pratik adımlar.

 

Fazlalıklardan Kurtulun
 

ev temizliği

 

Yaşam alanınızda bulunan fazla ve gereksiz eşyalar evin enerjisini düşüren en önemli detaylardan biridir. Özellikle eski eşyalarda kullanılmışlığa bağlı olarak biriken olumsuz durumlar, hala evinde bu enerjinin var olmasına sebep olabiliyor. Daha ferah ve daha enerjik bir ruh hali için bu fazlalıklardan kurtularak işe başlamayı unutma.

 

Sandığından Çok Daha Etkili Bir Yöntem

 

istanbul ev temizliği

 

Evet her ne kadar faydalarını bilmesek de toz almak çok etkili bir yöntem. Ev temizliği rutininde sıkça uyguladığın toz alma işlemini temizlik rutini dışında tekrar etmeyi ihmal etme. Çünkü köşelerde biriken tozlar, olumlu olmayan enerjileri üzerinde topluyor. Kola ulaşılamayan yerlerde biriken tozlar odalarda yaşanan tartışma gerginlik gibi olumsuz enerjileri üzerinde toplar ve bu o alanında negatif enerji ile dolmasına sebep olur.

 
Basit ve Etkili; Adaçayı

 

istanbul temizlik şirketleri

 

Özellikle Anadolu’da yüz yıllardır hem sağlığa hem de enerjiye olan faydasından dolayı kullanılan adaçayı evlerimizin enerjisini temizlememiz için oldukça etkili bir bitki. Evinde olumsuz enerjiden kurtulmak için yapman gereken rutin ev temizliği işleminden sonra bir kase içinde adaçayını akmak ve dumanını tüm evde ayılmasını sağlamak. Böylece evindeki olumsuz duydu durumlarının azaldığını fak edebilirisin.

 
Yerleri Sirke ile Silmeyi Dene

 

beşiktaş ev temizliği

 

Ev temizliği denince sık sık yardımımız koşan sirke evinin enerjisini de temizliyor. Silme suyuna ekleyeceğin bir çay bardağı elma sirkesi hem hoş bir koku yaratacak hem de evinizde biriken olumsuz enerjinin etkisini yok edecektir.

 

Lavantanın Gücünü İhmal Etme

 

levent ev temizliği

 

 

Lavanta Çiçeği hem sakinleştirici etkisi ile sinirlerimizi yatıştırıyor, hem de stres ve gerginliği uzak tutuyor. Özellikle gün içinde yaşadığımız türlü tres ve sıkıntıların üzerimizde oluşturduğu gerginlik bizimle birlikte evimize giriyor ve yaşam alanımızı negatif enerji ile dolduruyor. Bunun içinde evinde birkaç farklı noktada lavanta çiçeği kullanarak hem şık görüntü sağlayabilir hem de pozitif enerji döngüsü yaratabilirsin.

Web Tasarım