Ev Temizliği ile Kurtulamadığımız En Büyük Problem; Havasızlık ve Kötü Kokular

Her ne kadar sıklıkla ev temizliği yapsak da kış aylarında çoğu zaman evin soğumasını göze alamaz, evlerimizi yeterince havalandıramayız. Kış aylarında evlerde oluşan kötü koku ve havasızlıktan kurtulabileceğin pratik yöntemler ise ferah bir eve kavuşmanı sağlayacak.

 

Soğuk Havanın Bol Oksijen İçerdiğini Unutma!

 

 

Her ne kadar kış aylarında evin ısısını korumak için evi havalandırmayı ihmal etsek de, unutmamalıyız ki yeterince havalandırılmamış bir ev bir çok hastalığa sebep olabiliyor. Soğuk hava ise daha fazla oksijen içerdiğinden özellikçe evde çocuklar bulunmadığı anda tüm camları açarak evin yeterince havalanmasını sağlayabilirsin.

 

Elektrikli Süpürge ile Evinin Kokusu Değiştir!

 

ev temizliği

 

Ev temizliği rutinin en önemli adımlarından biri de hiç şüphesiz halı temizliğidir. Her ne kadar elektrikli süpürge ile halılarını düzenli olarak süpürsen de halının içine yerleşmiş tok ve kalıntılar zamanla kötü kokuya neden olabiliyor. Halılarını süpürdükten sonra evinin daha ferah kokmasını sulu elektrik süpürgelerinde kullandığın suya birkaç damla sevdiğin bir çiçeğin yağından damlatabilirsin. Böylece her süpürme sonrası tüm evin ferah ve güzel bir kokuya kavuşacaktır.

 

Sigara Kokusundan Kurtulmak Çok Kolay

 

istanbul temizlik şirketleri

 

Özellikle sigara içilen evlerde ev temizliği ne sıklıkla yapılırsa yapılsın evdeki sigara kokusundan bir türlü kurtulamıyoruz. Oysa tüm evi bu kokudan arındırmak çok kolay. Bunun için yapman gereken salonun bir köşesine ıslak bir sünger koyman yeterli, tüm kokuyu üzerinde toplayacak, sigaranın o ağır kokusunu yok edecektir.

 

Kuru Lavanta ile Kötü Kokuları Önleyebilirsin.

 

beşiktaş ev temizliği

 

Özellikle çok sık kullanılmayan ve havalandırılmayan odalarda zamanla ağır ve odaya sinmiş bir koku oluşur. Buna engel olmak için yapman gereken odadaki obje ya da tabakların için kuru lavanta koymak. Bu sayede oluşabilecek kötü kokulara engel olabilirisn.

Web Tasarım