LEYLA LYDIA TUĞUTLU’NUN GÜZELLİK SIRLARI

ev temizliği

 

 

2008 yılında Miss Turkey birincisi seçilen ve uzun zaman sonra Kızım dizisiyle ekranlara dönen Leyla Lydia Tuğutlu, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflar ile bir anda magazin basınının gündemine oturan Tuğutlu, bu sıralar ekranlara döndüğü dizi ile sıkça konuşuluyor.

 

 

ev temizliği

 

 

2008 yılında birinci seçildiği Miss Turkey yarışmasıyla dikkat çeken, ardından oyunculuk serüvenine atılan Leyla Lydia Tuğutlu, Sabah’tan İdil Demirel’in sorularını yanıtladı. 28 yaşındaki oyuncu güzellik sırrını; bol su içmek, iyi beslenmek ve düzenli uyku diye özetledi. Güzelliğini düzenli ve dengeli beslenmeye bağlayan oyuncu, “Dikkat etmeye çalıştığım şeyler bunlar.” dedi. “Güzel olduğunuz için hiç sorun yaşadınız mı?” sorusuna, “Sorun demeyelim ama önyargılar olabiliyor. Mesela bu meslekte, güzel kadın yetenekli de olduğunu daha fazla göstermek zorunda kalıyor. Çünkü, size yakıştırılan belli roller olabiliyor. Bu yakışıklı bir erkek için de geçerli tabii” yanıtını verdi. 

 

 

ev temizliği

 

 

Peki, bir süredir tüm dikkatleri üzerine çeken Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? İşte, Leyla Lydia Tuğutlu hakkında merak edilenlerin yanıtı:

 

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. 
Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Leyla Lydia Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve foto modelliğe başladı. Şuan İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

 

 

ev temizliği

 

 


Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması’nda Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye’nin en güzeli seçilen Tuğutlu’ya tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı.
Ardından oyunculuk serüveni başladı. Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı. 
 

 

Kaynak: https://www.ntv.com.tr/

Web Tasarım