Ahşap Mobilyaların Üzerinde Oluşan Bardak Lekelerinin Çözümü Bu Yöntemler Çok Kolay

Ahşap mobilyaların, özellikle masaların üzerinde bardak izi görüntü oluşmasına bir türlü engel olamayız. Yeni mobilyalar bardak izlerinden dolayı yıpranmış ve eski bir görüntüye sahip oluyor. Artık mobilyalarında oluşan bardak lekelerini dert etme. Bu yöntemler sayesinde bardak izlerinden tamamen kurtulacaksın.

 

Yakıyoruz!

 

levent temizliği

 

Evet yanlış duymadın, lekeli bölgeyi ateşe veriyoruz. Mobilyanda leke oluşmuş bölgenin üstüne bir miktar kolonya dök ve kolonyayı çakmak yardımı ile yak. Çıkan alevi birkaç saniye sonra söndür. Masayı sildikten sonra lekenin tamamen çıktığını göreceksin.

 

Diş Macununu Kullan

 

maslak ev temizliği personeli

 

Evinde kullandığın diş macununu mobilyanda oluşan bardak izinin üzerini kapatacak şekilde lekeye sık. Hafifçe elinizle yayarak yüzeye iyice yedirin. Bir dakika sonra macunu silerek temizleyin. Böylelikle diş macunun lekeyi yüzeyden kolayca çıkaracaktır.

 

Mayonez ve Kabartma Tozu

 

şişli ev temizliği

 

Mobilyalarında oluşan bardak lekeleri için Bir diğer basit yöntem için mayonez ve kabartma tozunu bir kapta karıştırıp lekenin üzerine oluşturduğun karışımı lekeli yüzeye uygula. Bir süre karışımı lekenin üstüne beklettikten sonra durulama işlemine geçebilirsin.

 

 

Ütülemeyi Dene

 

ahşap lekesi

 

Bardak izi oluşmuş bölgenin üzerine pamuklu bir bezi katlayarak koy ve lekeli bölgeyi kumaşın üzerinden ütüle. Bu basit yöntem ile lekeden tamamen kurulabilirsin

 

Web Tasarım