2018/2019 SONBAHAR KIŞ MODASI

 

ev temizliği
 

 

 

Bu senenin sonbahar kış modası oldukça iddialı geliyor. Defilelerde boy gösteren deri elbiseler ve gümüş detaylı parıltılı giysiler bunun sinyalini verdi bile... Tasarımcılar yeni sezonda güçlü kadın figürlerinden ilham almış gibi gözüküyor. Eski sezondan etkisini sürdürenlerden ilk defa moda olanlara kadar bu kışa damgasını vuracak trendleri sizin için listeledik:  

 

 

 

1- Hayvan Desenleri 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Geride bıraktığımız Paris Moda Haftası gösteriyor ki, leopar gibi hayvan desenlerinin modası bu sezonda da geçmeyecek. Leopar deseninin kadınların üzerinde yarattığı çekicilik, geçmişte olduğu kadar bugün de etkisini sürdürüyor. Tom Ford’un defilesinde ön plana çıkan 80’ler ve 90’lar vurgusu bizi adeta geçmişe ışınlıyor. 

 

 

 

2- Deri Elbiseler

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yine sonbahar kış sezonu için güçlü bir imge olan deri elbiseler moda. Tıpkı hayvan desenleri gibi modası geçmiyor. Deri elbiseler pek çok farklı renkte ve formda karşımıza çıkarken, hem günlük hem de iş kombinleriniz için oldukça zarif bir tercih olabilir. 

 

 

 

3- Kat Kat Giyinme Modası

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Soğuk kış günlerinde kat kat giyinmek bir sanata dönüştü. Sezonun en sıcak trendi belki de kat kat giyinmek. Kıyafetlerinizin üzerine ya da altına ekleyeceğiniz bu katlar, hem soğuk kış günlerinde üşümemenizi kolaylaştıracak hem de modaya uygun giyindiğinizi gösterecek. 

 

 

 

4- Kabarık Montlar

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Sonbahar kış sezonlarında görmeye alışık olduğumuz kabarık montlar, yeni sezonun da modası. Rahat olmalarının yanı sıra sıcacık tutan bu montlara, gardırobunuzda mutlaka yer açın.

 

 

 

 

5- Kış Çiçekleri 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Birkaç sezondur görmeye alışık olduğumuz çiçek desenleri, yeni sezonda da moda. Mevsim şartlarına pek de uygun olmadığı düşünülen bu çiçekler, kışın soğuk ve kasvetli havasına baharı getiriyor. 

 

 

 

6- 80’ler Etkisi

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

80’ler biraz kafası karışık ama moda dünyasının en çok sevdiği ve tekrar tekrar geri çağırdığı bir dönem. Moda haftaları boyunca gerçekleşen defileler de geçmişi hatırlamak istiyor olmalı ki koleksiyonlarda bol bol 80’ler etkisi hakim. Neonlar, hacimli kollar ve vatkaların bir adım önde olduğu bu trendden, kendi keyfinize uygun olanı seçmeniz mümkün.

 

 

 

7- Gümüş Detaylı Parıltılı Elbiseler 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Birkaç sezondur parıltılı giysiler oldukça moda. Işıl ışıl pullar ve payetler yeni sezonun da gözdesi. 

 

 

 

8- Her Dönem Moda: Ekose

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yıllar geçse de ekosenin modası geçmiyor. Bu sonbahar kış sezonunda da etkisi sürüyor. Moda haftaları boyunca podyumdan düşmeyen ekose, gardıropların her zaman en kurtarıcı parçalarından biri oldu. 

 

Defile fotoğrafları: pinterest.com

Web Tasarım