EŞİNİZİN ALDATTIĞINI NASIL ANLARSINIZ?

 ev temizliği
 

 

 

Aldatılma üzerine yapılan araştırmalar, ilginç sonuçlar veriyor. Kadınların gerçek aşk arayışı, erkeklerin ise daha çok cinsel doyumsuzluk nedeniyle eşlerini aldattığını ortaya koyan araştırmalar, önemli ipuçları ortaya koyuyor. Eşinizin ya da sevgilinizin sizi aldattığını düşünüyor ve bunu anlamakta zorluk çekiyorsanız bu bilgiler tam size göre! Peki, hayatınızı paylaştığınız kişinin sizi aldattığını gösteren işaretler ne? İşte aldatıldığınızı anlamanın yolları... 

 

 

 

1- Tanıştığınızda Başkasıyla Birlikte Miydi?

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yapılan araştırmaların sonuçlarına göre, bir ilişkinin içinden çıkarılıp hemen başka bir ilişkiye giren kişiler aldatmaya daha yatkın oluyor. Eğer eşiniz ya da sevgiliniz sizinle tanışdığında hayatında halihazırda biri varsa dikkatli olun. Aynı şey sizin de başınıza gelebilir! 

 

 

 

2- Ne Sıklıkta İlişkiye Giriyorsunuz?

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Eşinizle sık birlikte olmanız aldatmayı engelleyeceğiniz anlamına gelmez. Bu tamamen yanlış bir düşünce. Cinsel ilişkinin az olması veya hiç olmaması eşinizin aldatmaya eğilimli olmasını sağlasa da, erkekler aldattıkları zaman cinsel anlamda daha aktif oluyor. 

 

 

 

3- Aldatma Fikri Ona Rahatsız Edici Gelir

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Düzgün karaktere sahip bir insan aldatmaz diye kesin bir doğru yoktur. Onlar bu zaafa sahip olabilir. Ancak, eşiniz tanıdığı birinin aldattığına veya aldatıldığına üzülüyorsa bu iyi bir işaret olabilir. Duyduğu suçluluk duygusu onu rahatsız eder ve bunu belli edebilir.  

 

 

 

4- Günlük Alışkanlıkları Değişir

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Eğer eşinizin günlük alışkanlıklarında ani bir değişim olduysa bu bir işaret olabilir. Daha önce sevmediği şeylere birden ilgi duyması veya devamlı alışkanlıklarını değiştirdiyse dikkat edin. Bu değişim ilgi duyduğu kişinin zevklerini öğrenmeniz açısından ipucu olabilir. 

 

 

 

5- Sebepsiz Kavga Çıkar

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Aldatan kişinin yaşadığı duygusal karışıklık olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir. Suçluluk duygusu yaşadığı için ani tepkiler vermekten kendisini alıkoyamaz. Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma tavrını takınabilir. Sizin artık kendisiyle ilgili sorular sormanıza tahammülü kalmaz. Neredesin sorusu onu bir anda sinirlendirmeye yeterli olur. Bu tamamen duyduğu suçluluk duygusundan dolayı yaşanır.
Ayrıca ona daha şefkatli yaklaşmanız için sadece sizin yanınızda depresif bir tavır takınabilir. 

 

 

 

6- Sizinle Daha Az Vakit Geçirir

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Eski arkadaşlarıyla daha sık görüşme, iş toplantısı gibi çeşitli bahaneleri kullanarak sizinle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Böylece size daha az açık vererek yakalanma riskini azalttığını düşünür. 
Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını ya da eskiden düzen konusunda önem verdiği konuları gözden kaçırabilir.

 

 

 

7- Ayna Karşısında Daha Sık Vakit Geçirir

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Kendisini birden çok beğenmeye başladıysa bu değişimin sizing için olup olmadığını çok kolay anlarsınız. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçiriyorsa bu bir işaret olabilir. Ona soru sormaktan vazgeçin ve dikkatlice takip edin.  

 

 

 

8- Telefonunu Yanından Ayırmaz

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yaptığı iş telefonuyla fazla mesai gerektirsin ya da gerektirmesin, telefonu sizing göremeyeceğiniz şekilde kullanıyorsa bu bir işaret olabilir. Telefonundaki arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.


  
Elbette eşinizin veya sevgilinizin bu listedeki her maddeye sahip olması onun size aldattığı anlamına gelmez. Ama siz yine de temkinli olun.


 

Web Tasarım