KIVANÇ TATLITUĞ’U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ 

ev temizliği

 

 

 

Hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Organize İşler 2 ne zaman beyaz perdeye taşınacak? Organize İşler 2’nin konusu ne ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte, çok merak edilen Organize İşler 2 filmi ve şaşırtan değişimiyle Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi!

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyan Organize İşler 2’nin beyaz perdeye taşınması için geri sayım başlandı. Komedi türünde seyircisini ağırlaması beklenen ve üç yıldır üzerinde çalışılan Organize İşler 2 filminde nihayet sona gelindi. İşte günlerdir merak edilen sorular: 2005 tarihinde ilk serisinin izleyici kitlesiyle buluşturularak toplamda 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmesiyle başarısını konuşturan Organize İşler 2’nin konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? 

 

 

 

Organize İşler 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Hem senaryosunu kaleme alıp hem de yönetmen koltuğuna oturacak usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Organize İşler 2 adlı sinema filmi projesi için; Ata Demirer, Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ve Şahan Gökbakar’la anlaşma sağladı. Öte yandan Organize İşler 2’nin, 4 Ocak 2019 tarihinde beyaz perdeye taşınacağının açıklaması gerçekleştirildi.

 

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ ’un İnanılmaz Değişimi 

 

 

 

ev temizliği

 

 


Organize İşler 2 sinema projesinde, “Sarı Saruhan” adlı lakaba sahip olan Adanalı bıçkın bir delikanlı rolünü canlandıracak Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi seyircileri karşıladı. Üstleneceği karakter için yepyeni imajıyla bambaşka bir hale dönüşen ve hayranlarını ise son derece şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ, Organize İşler 2’ye farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın sinema projesi Organize İşler 2 için saç modelini değiştirip bıyık bıraktı. Tüm bunların yanı sıra usta oyuncu Yılmaz Erdoğan da canlandıracağı çete lideri Asım Noyan rolü için kampa girerek, spor ve diyet yardımıyla toplamda 6 kilo verdi.

 

 

 

ev temizliği

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ, Organize işler 2 filminde “Sarı Saruhan” lakaplı Adanalı bıçkın bir delikanlı olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

 

 

ev temizliği

 

 

Merakla beklenen filmin ilk fragmanı bu akşam yayınlanacak. Organize İşler 2”nin vizyon tarihi ise 4 Ocak 2019. 

 

 

ev temizliği

 

 

İşte, Organize İşler 2 sinema projesinde “Sarı Saruhan” adlı karakteri canlandıracak olan Kıvanç Tatlıtuğ ‘un inanılmaz değişimi: 

 

 

ev temizliği

 

 

Kaynak: www.ntv.com.tr
 

Web Tasarım