EYLÜL AYINDA EN ÇOK DEMET AKALIN OKAN KURT AYRILIĞI KONUŞULDU

ev temizliği

 

 

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Eylül ayı magazin raporunu açıklandı. Rapora göre, Eylül ayında en çok Demet Akalın Okan Kurt ayrılığı konuşuldu.

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

MTM, Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Eylül ayı magazin raporunu açıklandı. Son birkaç aydır boşanma haberleri gündeme gelse de her defasında iddiaların asılsız olduğunu açıklayan Demet Akalın’ın iş adamı Okan Kurt ile evliliğini noktalaması gündem oldu. Demet Akalın hakkında medyada çıkan 11 bin 129 haber ile Eylül ayının en çok konuşulan ismi oldu.

 

 

 

Aleyna Tilki Gündemden Düşmüyor

 

 

 

ev temizliği

 

 


Aleyna Tilki’nin Emrah Karaduman ile ortak çalışması ve son şarkısı olan Dipsiz Kuyum şarkısının klibi geçtiğimiz ay sosyal medya üzerinden yayınlanmıştı. Kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlenen o klip kafaları karıştırırken, şarkının da çalıntı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Genç şarkıcı tüm bu iddialara rağmen ödül aldı. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki rapora göre, Eylül ayıda 6 bin 680 haberde adından söz ettirdiği görüldü.

 

 

 

Cem Yılmaz ‘Kaçamak’ Filmi ile Gündemde

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

Film projeleri ilgiyle takip edilen Cem Yılmaz, bu yılın başında Arif v 216 ile sinemaseverlerle buluşmuştu. Kaçamak filminin çekimlerini tamamlayarak afişini paylaşan Yılmaz rapora göre, 5 bin 68 haberde konuşularak Eylül ayının en popüler üçüncü ismi oldu.

 

 

 

Eylül Ayı Magazin Gündemine Dair Gelişmeler

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

- Nihat Doğan, geçtiğimiz ay iki çocuğu alıkoymak iddiasıyla gözaltına alınmış ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili adli soruşturma sürerken, Nihat Doğan rapora göre 3 bin 494 haberde yer aldığı belirlendi.

 

 

 

 

ev temizliği

 

 

 

 

- Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu ile yaptığı yardımlarla da sık sık gündeme geliyor. Levent, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden İsmail Devrim ile ilgili attığı tweet’lerin ardından lince uğramıştı. Bu gelişmelerin ardından bir açıklama yapan Levent, AHBAP’taki başkanlık görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Ancak takipçilerinden aldığı yorumlardan sonra yeni bir açıklama daha yapan Levent, başkanlığı bırakma kararından geri döndüğünü belirtti. Ünlü sanatçı yaşanan bu gelişmelerle 3 bin 337 haberde adından söz ettirdi.

 

Kaynak: IHA
 

Web Tasarım