BU HATALAR YAŞLI BİR GÖRÜNTÜYE SEBEP OLUYOR

Bakımlı bir görünüm kazanmanın en önemli özelliklerinden biri de hiç kuşkusuz kusursuz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak. Farkında olmadan yapılan küçük hatalar yaşlı bir görünüm oluşmasına sebep oluyor.

1. Telefon Ekranın, Cildinin En Büyük Düşmanı Olabiliyor.

Yanaklarınızda çıkan isilik kızarıklık gibi belirtilerin kaynağı cep telefonları olabilir. Yapılan araştırmalara bakarsak cep telefonlarında klozetlerde olduğundan iki kat bakteri olduğunusöylüyor. Düzenli olarak cep telefonunuzu özel temizleme mendiller ile temizleyerek cildinizi bu bakterilerden uzak tutabilirsin.

2.Makyaj Fırçaların Sorunun Asıl Kaynağı Olabilir

Makyaj fırçaları zamanla akne, alerji ve diğer cilt sorunlarına neden olabiliyor. Bu nedenle makyaj süngerlerini fırçalarını düzenli olarak yıkamayı alışkanlık haline getirmek gerekir. Eğer makyaj fırçalarını derinlemesine temizlemenin en iyi yolu,  şampuan veya yumuşak köpük temizleyici gibi sıvı temizleyiciler ile fırçaları yıkamak oluyor.

3.Gereğinden Fazla Peeling

Cilde peeling yaparak minik tanecikler ile cildi ovalamak aknelere ve ölü derilere karşı iyi bir yöntemdir ancak bunu çok fazla yapmak fayda yerine cildine. Bunun için en iyi zamanlama haftada bir yumuşak ve oval hareketlerle yapılan bir peeling olacaktır.

4.Aşırı Sıcak Su

Güzel ve sağlıklı görünümlü bir cilt bakımlı kadınların en önemli özelliklerinden biridir. Kusursuz bir görünüm için, kadınlar bütün güzellik ürünlerinin tümünü nasıl kullanacaklarını bilerek kullanırlar.  Ne yazık ki, bu bilinen cilt bakım ürünleri ve yöntemleri her zaman istediğiniz sonuçları vermez. Peki, neden böyle olur, neden her zaman beklenen sonuçları alamayız? Bunun cevabını yaptığınız küçük hataları artık yapmayarak ve vereceğimiz tavsiyelere göz gezdirerek bulabilirsiniz.

 

Web Tasarım