SONBAHAR GELİNLERİNE ÖZEL 5 GELİNLİK MODELİ

ev temizliği


Nasıl ki her mevsimin havası, ışığı ve modası farklıysa, gelinlik modelleri de farklı olur.  Sonbahar denince de akla ilk olarak, toprak tonlarıyla bütünleşmiş bir zarafet ve sadelik gelir. Biz de sonbaharda evlenmeyi düşünen, fikir almaya ihtiyaç duyan gelinler için en zarif gelinlik modellerini listeledik. 

 

1- Sonbaharın Rengi: Toprak Tonları  

 

ev temizliği

 

Bilindiği üzere sonbaharın renkleri; pastel tonları ve kızıl. Bu mevsimde hem gelin makyajında hem de gelin çiçeklerinde ağırlıklı olarak sarı, turuncu, kahverengi ve kızıl renkler tercih ediliyor. Gelinliğinizi de bu tonlarda tercih edip farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 

 

2- Salaş Gelinlik

 

ev temizliği

 

Elbise şeklindeki salaş gelinlikler tam da bu mevsime göre. Soğuyan havalara ve dökülen yapraklara inat, yazdan kalma bir güzellikle ışıldayabilirsiniz. 

 

 

3- Tedbiri Elden Bırakmayın! 

 

ev temizliği

 

Sonbaharda soğuyan havaları göz önünde bulundurarak, uzun kollu gelinlik tercih edebilirsiniz. 

 

4- Güneş Gibi Parıldayın!   

 

ev temizliği

 

Bu senenin modası ışıltıdan geçiyor. Bu özel günde güneş gibi ışıldamak istiyorsanız ışıltılı detayları olan bir gelinlik modeli seçebilirsiniz. 

 


5- Vintage Gelinlikler

 

ev temizliği

 

Uzun bir süredir eskitilmiş görünümdeki gelinlikler oldukça moda. Bohem bir tarzınız olsun ya da olmasın her gelinde oldukça şık duruyor. Böyle bir gelinliğe sahip olmak için annenizin gelinliğinden esinlenebilirsiniz. Hatta bu gelinliği tamir ettirip kendi tarzınıza has başka hiç kimsede olmayan bir gelinliğe sahip olabilirsiniz. 

Web Tasarım