En Keyif Aldığın Etkinlik Ev Temizliği Olacak Desek?

Hemen hepimiz ev temizliğinin sıkıcılığından dert yanar, bir türlü bitmek bilmeyen bir iş olmasından yakınırız. Oysa temizlik sırasında uygulayabileceğin bu yöntemler ile temizliği keyif aldığın bir etkinlik haline getirebilirsin.

 

Zamanı Belirle

 

ev temizliği

 

 

Evet zamana karşı yarış ve temizliği kaçta bitireceğini sen belirle. Aksi takdirde sık sık verilen dinlenme ve kahve araları ile ev temizliği saatlerce bitmeyen bir işkenceye dönüşebiliyor. Daha hızlı bir temizlik yapıp günün geri kalanını kendine ayırabilmek için ev temizliği için bir saat belirle ve tam o anda tüm işlerini bitirmiş ol.

 

Sahne Senin

 

beşiktaş ev temizliği

 

 

Hangimiz evde yalnız kaldığımızda sevdiğimiz parçaları son ses açıp dans etmedik ki. İşte şimdi tam sırası. Evde yalnızsın ve ev temizliği senin bekliyor. Sevdiğin ve hareketli bir şarkıyı son ses açıp dans ederek yerleri silebilir, temizliği bir dans şovuna dönüştürebilirsin.

 

Hem Kalori Yak, Hem Evini Temizle!

 

istanbul ev temizliği

 

 

Ev temizliği sırasında rutin hareketlerinin dışına çıkarak günlük kalorinden fazlasını yakabilirsin. Bunun için temizlik sırasında koşar adımlar atmaya ve fazla efor harcamaya özen göster. Böylece ev temizliği ile daha fit bir vücuda sahip olabilirisin.

 

Kendini Ödüllendir

 

temizlik şirketleri

 

 

Yoğun bir ev temizliği sonrası seni keyiflendirecek bir ödül ile kendini motive edebilirsin. Temizlik sonrası sevdiğin bir yemek ya da yeni bölümünü heyecanla beklediğin bir dizi kendini ödüllendirmeyi denemelisin. Böylece bu motivasyon ile temizliğini çok daha hızlı bir şekilde yaptığını fark edeceksin.

Web Tasarım