EV TEMİZLİĞİ KANSERE SEBEP OLUYOR

avcılar ev temizliği

 

Çamaşır Suyunu Kullanırken Bir Kez Daha Düşün

 

esenyurt temizlik şirketi

 

Ev temizliğinde yıllardır en sık kullandığımız temizleyici olan çamaşır suyu hepimizin sağlığına ciddi zararlar veriyor. Özellikle kapalı ortamlarda yaptığın temizlik işlemlerinde çamaşır suyu kullanman ve bu kokuyu soluman ciğerlerine ciddi derecede zarar vererek  solunum yolu hastalıklarına yol açıyor.

 

Cilt Rahatsızlıklarına Yol Açıyor

 

ev temizliği

 

İçerisinde yoğun kimyasallar bulunduran deterjanlar aynı zamanda cilt kanseri riskine ve ciltte kaşınma, kızarma gibi rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Ev temizliği yaparken zehir niteliği taşıyan deterjanlara sürekli temas etmenin cildin için oldukça tehlikeli sonuçlar doğurduğunu unutma.

 

Bulaşıklarında Zehir Kalıntıları Oluşuyor

 

beylikdüzü temizlikçi kadın

 

Özellikle bulaşık yıkamada kullandığınız bulaşık deterjanları ne yazık ki ne yaparsak yapalım tam anlamıyla yüzeyden arınmıyor. Hepimiz daha temiz olacağına inanarak yıkama işleminde daha fazla deterjan kullanıyoruz. Oysa elinden geldiğince az miktarda kullanman hatta doğal ürünlerle yıkama yapman senin için çok daha sağlıklı olacaktır.

 

Doğal Yöntemleri Değerlendir

 

beylikdüzü günlük temizlik

 

Ev temizliğinde kullandığın deterjanlara karşın bir birinden doğal ve sağlıklı ürünler kullanarak çok daha temiz bir eve kavuşabilirsin. Mutfağında bulunan birkaç malzeme ile hem evini temizleyebilir hem de hastalıklardan korunabilirsin.

Doğal temizlik yöntemlerine yer verdiğimiz içeriklerimize göz atarak sen de evinde zehirli kimyasallar kullanmadan daha sağlıklı bir temizlik yapabilirsin.

 

Web Tasarım